Opis
STIL:
Vrhunsko crveno suho vino
SORTNI SASTAV:
Cabernet sauvignon 100 %
SADRŽAJ ALKOHOLA:
13,5 %
PROCES VINIFIKACIJE:
Ručno brani grozdovi optimalne zrelosti pobrani su u jutarnjim satima .Nakon odstranjivanja peteljke i muljanja, proces maceracije i fermentacije trajao je 14 dana. Nakon završene fermentacije, vino je odležavalo u hrastovim bačvama 24 mjeseca, nakon čega je pretočeno u inox i nakon određenog perioda napunjeno u boce.
KARAKTERISTIKE:
Vino duboke tamno crvene boje i kompleksnih aroma borovnice, šljive i crvene trešnje sa izraženim začinskim notama. Punog tijela s aromama tamnog voća na okusu. Harmoničnog i dugotrajnog završetka.
POSLUŽIVANJE:
Poslužiti na temperaturi od 15-18 °C
Najbolje poslužiti uz odležane tvrde sireve te sva jela od crvenog mesa.